Zvezde Granda

Official forum Zvezde Granda.


You are not connected. Please login or register

Pesma razdora-Alo

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pesma razdora-Alo on Fri Jun 26, 2009 12:15 am

Vesna_

Vesna_
Urednik
Urednik


Aleksandra Bursać otpevala numeru namenjenu Radi Manojlović
Pesma razdora
Četvrtak - 25.06.2009
Stara izreka „nije kome je rečeno, već kome je suđeno“ potvrdila se i u slučaju mladih pevačica „Grand“ produkcije. Pesma „Padale su kiše“, koju je Radmila Manojlović (23) najavljivala pre nekoliko meseci kao budući hit na svom novom albumu, na kraju je završila kod njene koleginice Aleksandre Bursać.

Sredinom aprila, mlada Četerežanka otpevala je delić ove numere za internet portal magazina „Stori“, usput najavivši svoj novi CD za maj ili jun. Album se zaista u to vreme pojavio u prodaji, ali pesma koju je Rada tom prilikom otpevala nije uvršćena, već je završila na kompilaciji učesnika takmičenja „Zvezde Granda“, i to u izvođenju atraktivne plavuše.
- Zar je to uopšte vredno pomena? Nisam ja odlučila da se ta pesma ne nađe na mom albumu. Uostalom, nije ni prvi ni poslednji put da pesma namenjena jednom pevaču završi kod drugog - kaže Rada za „Alo!“ i dodaje:
- Meni je u međuvremenu naletela numera „Deset ispod nule“, tako da je sve dobro ispalo. Mislim da je pesma „Padale su kiše“ prelepa i drago mi je što je Aleksandra otpevala. Znam i sama koliko je važna prva pesma, tako da joj od sveg srca želim da bude hit, a ne sumnjam da će biti jer sam je čula u njenom izvođenju i zvuči sjajno - zaključuje mlada pevačica.

Na telefon Aleksandre Bursać se niko nije javljao, tako da smo ostali uskraćeni za njen komentar.

View user profile

2 Re: Pesma razdora-Alo on Sun Jun 28, 2009 4:39 pm

Gox

Gox
Urednik
Urednik
Ispalila ih rada...xaxaxaxa

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Similar topics

-

» Vampirski dnevnici

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum