Zvezde Granda

Official forum Zvezde Granda.


You are not connected. Please login or register

Darku Lazicu ce faliti motika

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Darku Lazicu ce faliti motika on Thu Jun 25, 2009 1:46 am

Allem

Allem
Urednik
Urednik
Alo! u poseti porodici Lazić u selu Brestač dan nakon finala „Zvezda Granda“
Darku će faliti motika
Ponedeljak - 22.06.2009
Da u selu Brestač, opština Pećnici, već živi zvezda, uverili smo se kada smo samo dan posle proglašenja Darka Lazića (17) za pobednika ovogodišnjeg takmičenja „Zvezda Granda“ stigli do njegove kuće putem koji je samo zbog njega sveže nasut.

Samo selo je delovalo prilično pusto, na ulicama nije bilo žive duše, ali nam je Darkova baka Milka odmah po dolasku razrešila enigmu.
- Od jutros su svi dolazili da čestitaju Darku, tako da se sada pred ručak konačno kuća ispraznila. A to što je put nasut, to je zbog Darka uradio predsednik Mesne zajednice, a obećao je na jesen i da će biti asfaltiran - objasnila je baka, koja je u selo stigla oko četiri ujutru, pravo iz „Arene“.
- Šta od jutra?! Noćas, kada je Saša Popović proglasio pobednika, počeli su da dolaze kod nas. Tu su i sačekali Darka koji je stigao u pet jutros. Bilo je ludilo - dodaje Darkov deda Života, koji nije išao u Beograd jer je šećeraš, pa ne bi, kako kaže, ostao živ od tolikog uzbuđenja.

- Uveče će tek biti prava proslava za celo selo. A moj unuk je i na takmičenje otišao gladan. Ništa nije hteo da jede, čak ni sendvič po povratku koji mu je kupio otac. Samo je želeo da spava, da se odmori - kaže brižna baka Milka, kuvajući kafu i ne obraćajući pažnju na telefon koji sve vreme naše posete nije prestajao da zvoni.
- Najsrećniji smo što nam se unuk ništa nije promenio za sve ovo vreme koliko traje takmičenje. Hoće i dalje da baca seno, hoće i na motiku, pomaže mi oko kobasica... Sigurno će mu sve ovo nedostajati kada se preseli u taj stan u Beogradu - priča deda Života, nazdravljajući zbog Darkove pobede.
Za to vreme mlađi brat Dragan (15), koji se rasplakao zbog trijumfa svog brata, otišao je da probudi slavljenika.
- Izvinite, stvarno mi je bio potreban odmor. Mislim da ću jedan vikend da iskoristim da odem do Vrnjačke Banje da se naspavam i skupim snagu za prvu turneju po crnogorskom primorju, koja će trajati od 16. jula do 15. avgusta. Što se putovanja na Kubu tiče, to sam već dao roditeljima, kojima sam tu nagradu unapred obećao ukoliko pobedim - priča Darko, pokazujući i ogrlicu koju je takođe dobio kao pobednik.
- Odmah sam je, još u „Areni“, stavio i neću je skidati!http://www.alo.rs/ljudi/16481/Darku_ce_faliti_motika

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum