Zvezde Granda

Official forum Zvezde Granda.


You are not connected. Please login or register

Darko prijavio obozavateljku policiji!

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Darko prijavio obozavateljku policiji! on Thu Jun 25, 2009 1:43 am

Allem

Allem
Urednik
Urednik
Da se trijumfom na nekom takmičenju ne dobijaju samo lovorike, uverio se i najnoviji pobednik „Zvezda Granda“ Darko Lazić (17). On je od svog prethodnika Dušana Svilara nasledio i „smaračicu“, tačnije devojku zbog koje je Svilar neprekidno menjao brojeve telefona, a koja je sada i njega prisilila da se isto ponaša.

- Ne prestaje da me zove na fiksni telefon jer sam mobilni, koji je ona znala, promenio. U početku nisam mogao da se osvestim šta mi se dešava. Ta devojka je otišla u poštu i ne znam na koji način je uspela da preusmeri pozive sa mog na njen mobilni - priča Darko, nova „žrtva“ opsesivne obožavateljke.
- Ne bih to ni znao da me nije pozvao Saša Popović i pitao što se ona javlja na moj mobilni. Poludeo sam. Pitao sam u pošti kako je to moguće, a oni su mi odgovorili da je došla i rekla da je izgubila tu karticu i da preusmerava na novu. Ne znam samo kako su mogli da joj poveruju. A što se mene tiče, ja sam je dva puta prijavio policiji, oni su je opomenuli, obećala im je da neće više da zove i šalje poruke i evo je opet - kaže Darko dok po ko zna koji put prekida vezu. Posle kraće potrage, pobednik najprestižnijeg muzičkog takmičenja u Srbiji uspeo je da sazna i ime devojke.
- To je neka Miljana iz Niša, koja je i Dušana Svilara smarala toliko da nije znao više na koji način da je se otrese. Sada je prešla na mene. Video sam je kada sam bio na koncertu u Nišu, bila je i u „Areni“. Najstrašnije mi je što šalje mom ocu razne poruke, vulgarne, bezobrazne, a zove i ceo Brestač. Stvarno mi je žao šta ti ljudi preživljavaju zbog mene - iskren je novopečeni pobednik i dodaje da se nije nadao da će imati takvih neprijatnosti kada se prijavio za takmičenje „Zvezde Granda“.

- Naravno da niko nije kriv. Ona uvek može preko 988 da sazna fiksne brojeve bilo koga iz mog okruženja. Samo mi ostaje da se nadam da će ipak policija naći načina da joj objasni da ovo što radi nije lepo!

Alo Novine

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum