Zvezde Granda

Official forum Zvezde Granda.


You are not connected. Please login or register

Mislio sam, ispadam!

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Mislio sam, ispadam! on Thu Jun 25, 2009 1:41 am

Allem

Allem
Urednik
Urednik


DARKO Lazić, mladić iz Brestača, postao je nova zvezda, četvrtog po redu serijala muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Između mnogobrojnih obaveza i popularnosti koju je stekao pobedom u velikom finalu, ovaj mladić je stigao da poseti našu redakciju i otkrije svoje prve impresije nakon velikog trijumfa.
* Da li si očekivao uspeh, iako su dva dana pre velikog finala rezultati anketa „išli“ u korist Joce Stefanovića i Saše Kapora?
- Ne, u trenucima kada su saopštavali imena onih koji ispadaju, mislio sam da će se moje ime naći na tom spisku. Najviše sam razmišljao o tome kako ću da pevam i ostavim pozitivan utisak na publiku. Trijumf me je iznenadio, ali sam siguran i smatram da su presudili moji muzički kvaliteti.
* Kako si otkrio svoj talenat i sklonosti ka muzici?
- Prvo sam naučio da sviram klavijature, a nakon toga su moj otac, inače harmonikaš, i njegov kolega, otkrili da imam talenat za pevanje. Inače, pre nekoliko godina, moji drugari i ja smo napravili bend, sa kojim smo nastupali u klubovima po Sremu i Mačvi. To je bilo nezaboravno iskustvo.
* Kada si odlučio da se prvi put prijaviš za „Zvezde Granda“?
- Prvi put sam se prijavio
na ovo takmičenje 2006. godine. Ušao sam u prvih 40, ali zbog prehlade, u dogovoru sa Sašom Popovićem, odlučio sam da odustanem i prijavim se za neki od narednih serijala.
* Da li si imao tremu pred nastup u „Beogradskoj areni“?
- Pred sam početak trema je bila velika kod svih učesnika. Ipak, kada sam izašao na binu, svi strahovi su nestali. Najvažnije mi je bilo da se pokažem u što boljem svetlu pred punom halom.
* Kakav je tvoj odnos sa Sašom Popovićem?
- Saša je veliki profesionalac i odličan čovek. Poslednjih nekoliko meseci sam živeo na relaciji Brestač-Beograd i bez pomoći svih organizatora sve ovo ne bi uspelo.
* Tvoji uzori?
- Nije teško pogoditi. Moji muzički idoli su „kraljevi“ narodne muzike - Šaban Šaulić i Ljuba Aličić. Uz njihove pesme sam odrastao i nadam se da ću biti uspešan kao što su oni.
* Koji su tvoji dalji planovi nakon trijumfa u „Zvezdama Granda“?
- Sa nestrpljenjem iščekujem snimanje svog prvog albuma. Nemam posebnih želja, samo očekujem da nastavim onako kako sam završio ovaj serijal - pobednički.
* Mnogi kažu da moraš da popraviš liniju kako bi napravio uspešnu muzičku karijeru. Da li se slažeš sa njihovim tvrdnjama?
- Dokaz da fizički izgled nije presudan i da ne moraš da budeš „fit“ je pobeda koju sam odneo. Najbitnije su glasovne mogućnosti i reagovanje publike na vaš stajling.
* Nekoliko meseci si se borio i nadao da ćeš se naći u finalu, pod kupolama „Beogradske arene“. Sa kim ćeš podeliti tvoju glavnu nagradu - putovanje na Kubu?
- Odlučio sam da putovanje poklonim svojim roditeljima. U prethodnom periodu, oni su se odricali mnogo zbog mog učešća u „Zvezdama Granda“. Želim da ih pustim da se malo odmore od mene i uživaju na ovom ostrvu.

TOM KRUZ
* DEVOJKE kažu da ih izgledom podsećaš na glumca Toma Kruza. Da li ti prija takvo poređenje?
- On je velika holivudska zvezda i normalno je da mi prija poređenje sa njim. Svako želi da bude uspešan u svom poslu, a po tome bih želeo da budem kao Tom Kruz.

Izvor:Vecernje novosti

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum