Zvezde Granda

Official forum Zvezde Granda.


You are not connected. Please login or register

Darkov lumperaj

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Darkov lumperaj on Fri Jun 26, 2009 11:51 pm

author Vesna_

Lumperaj!
Pobednik „Novih zvezda Granda“ Darko Lazić nadomak Rume napravio slavljeničku žurku sa rodbinom, prijateljima i kolegama
„Nova zvezda Granda“ Darko Lazić povodom pobede u najprestižnijem takmičenju preksinoć je nadomak Rume, u restoranu „Krajina“, napravio žurku za pamćenje. Kako i priliči jednom pobedniku, Lazić je bio najveseliji, a kad mu se kao specijalni gost pojavio njegov idol Ljuba Aličić, njegovoj sreći nije bilo kraja. Međutim, to nije sve - njih dvojica su zajedno otpevali nekoliko pesama i tako atmosferu doveli do usijanja.

Ispred „Grand produkcije“ pobedu je podržao producent Saša Žika Jakšić, koji je bio u društvu svoje nežnije polovine Dajane Paunović. Prvi koji se ispred novih „zvezdica“ latio mikrofona bio je Milan Topalović, koji je prisutne podigao na noge lagane. Joca Stefanović, Slobodan Vasić, Petar Mitić, Aleksandra Bursać, Jelena Kostov i Milena Ćeranić još jednom su dokazali da su pevači bez premca.

I tako, red pesme, red igre, red klope i, naravno, alkohola, koji je tekao u potocima, učinili su da ovo veče bude nezaboravno za sve prisutne. Posebno iznenađenje pobedniku su priredilimeštani, koji su u neko doba izneli nekoliko velikih torti u obliku velikih krofnica, nazvane po njegovim fanovima.


Izvor:Kurir

View user profile

2 Re: Darkov lumperaj on Sat Jun 27, 2009 2:31 pm

~ALEXANDRA~


Novajlija
E samo da dodam to da je pisalo u alo da je raskinuo sa curom a danas sam u stilu citala da ga je devojka ostavila pred finale...

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum