Zvezde Granda

Official forum Zvezde Granda.


You are not connected. Please login or register

Pobednik Zvezde Granda voli Peperse!

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pobednik Zvezde Granda voli Peperse! on Fri Jun 26, 2009 12:09 am

Vesna_

Vesna_
Urednik
Urednik

Pobednik Zvezde Granda voli Peperse!
Cetvrtak, 25. jun 2009. 12:59

Srpska estrada dobila je nove pevačke zvezde, koje će narednih godina i decenija pokušati da ostvare karijere poput Lepe Brene, Cece, Miroslava Ilića...

Njih sedmoro, koji su bili u velikom finalu, osvojili su glasove i srca publike odličnim izvođenjem folk klasika ali i novih hitova, a čim su se prijavili za ovu vrstu takmičenja normalno je da im je "ćirilica" najbliža.

Publiku, međutim, zanima da li osim takozvanih "narodnjaka" vole i nešto drugo. U emisiji "Ami Dži Šou" govorili su o svom muzičkom ukusu, ali i o prvim seksualnim iskustvima i prvim poljupcima...

Pobednik ovosezonskog izdanja Zvezde Granda, 17-godišnji Darko Lazić rekao je da "sluša sve", a da mu je jedna od omiljenijih grupa Red Hot Chilli Peppers!

Miljeniku ženskog dela publike Jovanu Stefanoviću favoriti u rok žanru su grupe Toto i White Snake(!).

Ostatak finalista voli zabavnu muziku sa prostora Balkana - Toše Proeski, Vlado Georgiev, Oliver Dragojević...

Milan Topalović-Topalko, vicešampion ovog takmičenja, dao je interesantan dogovor: "Volim Dragojevića, Đorđa Balaševića, ali ne slušam stranu muziku, jer ne razumem engleski. Kad sam u Beogradu volim da slušam TDI radio, oni puštaju odličnu muziku, tehno".

Svetlani Ceci Tanasić, takozvanoj Big Mami, pevački uzori su Beti Đoršđević, Vida Pavlović i Bisera Veletanlić, pre svih.

A što se tiče prvih seksualnih iskustava, pojedine Zvezde Granda mogle bi da uđu u Ginisovu knjigu rekorda, pod uslovom da su ili iskreni.

Tako se Joca Stefanović prvi put "izistinski" poljubio još u predškolskom i to sa učiteljicinom kćerkom! Darku Laziću je u sežanju ostala urezana osma godina njegovog života, jer je on tada prvi put poljubio devojčicu.

"Pripremio sam se za poljupac tako što sam stavio kliker u čašu i jurio sam ga po čaši. Standardna vežba, mada sam probao i sa palačinkom sa eurokremom. Kako? Pa, uzmeš palačinku sa eurokremom i u ruipicu...", objasnio je tehniku Joca Stefanović, dok su ostali u studiju vrištali od smeha.
Gotovo svi momci prva seksualna iskustva imali su sa 16, 17 godina, a Topalko je bio zapanjen koliko su mu mlađe kolege "napredne".

"Slušam ove mlađe kolege i ne mogu da verujem! Al' ste vi bili...svaka vam čast", prokomentarisao je Topalko.

(MONDO)

View user profile

2 Re: Pobednik Zvezde Granda voli Peperse! on Sat Jun 27, 2009 2:39 pm

~ALEXANDRA~


Novajlija
ahahahaha Joca je najbolji...Palacinka sa kremom....Hahahaha Razz

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum